Free cookie consent management tool by TermsFeed Afhøvling af gulv | Beregn din pris på 2 min. - hurtigt og nemt

Afhøvling af gulve - Pris

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Du kan helt gratis og uforpligtende beregne en vejledende pris på afhøvling af gulve med vores online prisberegner.

For at beregne en pris skal du bare indtaste din gulvopgave og dine kontaktoplysninger - du modtager din vejledende pris på afhøvling af gulve med det samme pr. mail.

Prisen, du beregner, er inklusive afhøvling af gulve, efterbehandling af gulvene og gulvbehandlingsprodukter.

Prisen på afhøvlingen af dine gulve er en vejledende pris, altså et prisoverslag og ikke et tilbud på din gulvopgave. Den endelige pris - eller tilbuddet - kan man kun få efter en samtale med en fagmand.

Find en grundigere vejledning til vores prisberegner og vores samlede service her.

Afhøvling af gulve eller gulvafslibning?

Skal jeg have slebet eller afhøvlet mit gulv? Svaret på dette spørgsmål afhænger af dit trægulvs tilstand.

Man udfører typisk afhøvling af gulve, når gulvet har skader, der ikke er overfladiske, men derimod stikker dybere i gulvet. Her vil en afslibning ikke være effektiv nok, og der er derfor ingen garanti for et pænt resultat.

Derudover udføres afhøvling af gulve også, når gulvet er "bølget" og ujævnt. Her vil en slibemaskine ikke effektivt kunne berøre hele gulvfladen, og så må man afhøvle gulvet før den finere slibning.

Få et gratis møde om afhøvlingen af dine gulve

Overvejer du at få udført en afhøvling af dine gulve eller en anden gulvopgave? Kom godt videre med dit gulvprojekt med vores gratis service.

Som en gratis service til vores brugere tilbyder vi at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en fagmand med speciale i gulvservice og afhøvling af gulve,

Mødet vil finde sted hjemme hos dig, og du bestemmer selv hvornår. Under mødet vil du få gode råd og vejledning om din gulvafhøvling og din gulvtype, og bagefter vil fagmanden give dig et konkurrencedygtigt tilbud/en endelig pris på afhøvlingen af dine gulve.

For at få dit gratis møde behøver du bare indtaste din gulvopgave og dine kontaktoplysninger i prisberegneren - vi sørger for at kontakte dig hurtigst muligt herefter.

Du er naturligvis velkommen til at takke nej til dit gratis møde, når vores kundeservicemedarbejder ringer dig op efter din prisberegning.

Læs mere om Gulvpris.dk og vores gratis service til brugerne her.

gulvpris.dk