Free cookie consent management tool by TermsFeed Nyt køkkengulv | Beregn prisen på et nyt flisegulv på 2 min.

Få lagt nyt køkkengulv

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Nye klinker til køkkenet? En ny gulvbelægning i køkkenet kan ændre rumoplevelsen og gøre rummet rarere at opholde sig i. Mange vælger at få et køkkengulv i klinker, da man har behov for en meget rengøringsvenlig gulvbelægning i køkkenet.

Klinker har også den fordel at der findes et utal af typer, faconer, farver og overflader, der gør det muligt at få lige præcist det look til sit køkken, som man drømmer om.

Inspiration til fliser og klinker til køkkenet kan man få ved at kigge i diverse køkkenmagasiner, kataloger og søgninger på nettet - men før man kan få lagt sit nye gulv i køkkenet, skal man have fat i en håndværker, der kan stå for arbejdet.

Tjek prisen på nye fliser i køkkenet på 2 minutter

På Gulvpris.dk kan du beregne vejledende priser på et nyt klinkegulv til køkkenet i vores prisberegner.

Sådan gør du:

  1. Du vælger din opgave i prisberegneren øverst på siden.
  2. Så indtaster du alle de relevante mål og oplysninger og klikker 'Beregn prisen'.
  3. Straks efter vil du modtage en vejl. pris pr. mail, så du i ro og mag kan se og vurdere, hvordan en pris på levering og montering af nye klinker til dit køkken kan se ud.

Du skal være opmærksom på at prisen er vejledende og kan bruges til at give dig et overblik over prisniveauet på at få en håndværker til at udføre et nyt køkkengulv. Ønsker du en konkret pris (et tilbud) så er det nødvendigt med et møde med en fagmand.

Få et gratis håndværkerbesøg

Den bedste måde at prisbestemme en håndværkeropgave er ved at få håndværkeren forbi og se opgaven an. På den måde har du mulighed for at få en snak med en fagmand, og han har mulighed for at danne sig et indtryk af projektet og stykke et tilbud sammen i forhold til de konkrete forhold.

Vi vil ringe dig op i forbindelse med din prisberegning for at høre, om du skulle være interesseret i at få arrangeret et møde med en gulvmand. Det er gratis og uforpligtende at få et møde og en god måde at få et nøjagtigt tilbud på lægning af et nyt køkkengulv.

Under telefonopringen aftaler du med os dato og tidspunkt for et møde, og så finder vi frem til en erfaren håndværker til opgaven. Det er en nem, hurtig og effektiv metode at finde en håndværker.

Du kan læse mere om vores gratis mødeservice her - Om Gulvpris.dk.

gulvpris.dk