Free cookie consent management tool by TermsFeed Tilbud på plankegulv, parketgulv eller fyrgulv | Beregn priser her

Få et tilbud på plankegulv, parketgulv eller fyrgulv

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Skal du have lagt nyt gulv og gerne vil undersøge prisniveauet, er Gulvpris.dk et godt sted at starte.

Her kan du med prisberegneren udregne et vejledende pris på levering og montering af et nyt trægulv. Det er en bekvem måde at undersøge prisniveauet for tilbud på plankegulve, parketgulve og fyrgulve.

Fyr, ask, ahorn, eg, bøg, fyr, mahogni

I prisberegneren kan du beregne prisen på gulve i fyr, ask, ahorn, eg, bøg og mahogni. Hver træsort har sine egne fordele og ulemper. Du kan få lagt lamel- og plankegulve i alle de individuelle træsorter.

Det er ofte en smagssag, om man vælger et plankegulv eller et lamelgulv. Hvis man vil have et billigt nyt trægulv, skal man vælge et lamelgulv frem for plankegulvet.

Lamelgulve er billigere, da de er billigere at producere i og med at træstammen udnyttes bedre. Lamel er trægulv opbygget af tre lag, hvor kun toplaget er det egentlige trægulv. Det kan udføres i små stave, der skæres af en træstamme og samles på et underlag af f.eks, krydsfiner. Stavene kan samles i forskellige mønstre, som man ser med parketgulve, eller imitere et plankegulv.

Få arrangeret et gratis og uforpligtende møde

Da tilbuddet, du modtager, er vejledende, tilbyder vi at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en erfaren gulvmand. Denne vil komme forbi og foretage en besigtigelse af opgaven og afgive tilbud på udførelsen af et nyt gulv.

Det er gratis og uforpligtende at få besøg af en håndværker, og et tilbud, der baserer sig på en besigtigelse, giver dig et mere nøjagtigt tilbud.

Vi samarbejder med håndværkere over hele Danmark. Vi stræber på altid at kunne skabe kontakt mellem private og fagfolk fra samme lokalområde, så du vil modtage et tilbud på et nyt trægulv fra en lokalkendt fagmand, og så fagmanden ikke har for mange transportomkostninger.

Vi har med succes formidlet møder i og i omegnen af de 20 største byer i Danmark: København (Hovedstadsområdet), Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Helsingør, Hørsholm, Silkeborg, Næstved, Fredericia, Viborg, Køge, Holstebro og Taastrup

Så har du brug for en gulvmand, så lad os finde en til dig!

gulvpris.dk