Free cookie consent management tool by TermsFeed Planker, parket eller klinker | Pris på et nyt gulv på 2 min.

Få prisen på et nyt gulv på 2 minutter

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Fyr-planker, parket, klinker eller fliser

Med prisberegneren kan du undersøge priser på levering og montering af forskellige slags gulvtyper.

Der er forskel på prisen på montering af de forskellige slags gulve, og med prisberegneren har du mulighed for at undersøge hvilket gulv, der bedst passer ind i dit budget.

Typisk vil man få lagt fyr-planker eller parketgulve/ lamelgulve i stuerne, men man kan også vælge at få monteret klinker, evt. med gulvvarme. Det vil skabe en spændende effekt i rummet, der ikke ses så tit i danske hjem. Man bør dog altid tage udgangspunkt i husets arkitektoniske udtryk, når man vælger nyt gulv.

Klinker og fliser monteres typisk i køkkener, bryggers og badeværelser. I rum som jævnligt udsættes for vand er klinker eller fliser det bedste valg. I prisberegneren kan du beregne priser på levering og montering af fliser og klinker i standard og høj kvalitet.

Der findes mange forskellige typer af trægulve. I prisberegneren kan du beregne priser på levering og montering af trægulve i mahogni, fyr, bøg, eg, ask og ahorn.

Beregn et tilbud på nye gulve

Du udfylder felterne i prisberegneren øverst på siden, trykker beregn og modtager et vejledende tilbud pr. mail.

Vær opmærksom på, at tilbuddet er vejledende og skal give dig et indblik i, hvordan et evt. tilbud fra en håndværker kan se ud. En prisberegning er en god måde at forberede sig, til når man skal indhente konkrete tilbud fra håndværkere.

Et møde giver dig klar besked om prisen

Ønsker du at få klar besked om prisen på et nyt gulv, skal du have en gulvmand forbi til en besigtigelse af opgaven. Det er det bedste grundlag for at få en nøjagtig pris på levering og montering af et nyt gulv.

Derfor tilbyder vi, i forbindelse med din prisberegning, at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en erfaren gulvmand. Vi ringer dig op og får en snak om dit gulv-projekt, så vi kan finde frem til den helt rette gulvmand for jer.

Vi samarbejder med en stor række af håndværkere på tværs af Danmark og stræber efter altid at kunne formidle kontakt mellem private og fagfolk fra samme lokalområde.

Vi har tidligere arrangeret møder i og i omegnen af København (Hovedstadsområdet), Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Helsingør, Hørsholm, Silkeborg, Næstved, Fredericia, Viborg, Køge, Holstebro og Taastrup.

Så står du og mangler en gulvmand til udførelse af et nyt gulv, er Gulvpris.dk et godt sted at starte - Vi skaber gode kontakter.

gulvpris.dk