Free cookie consent management tool by TermsFeed Beregn en pris på et flisegulv på 2 min. | Gulvpris.dk

Beregn en pris på et flisegulv

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Flisegulve er den oplagte gulvbelægning i køkkener, entreer, badeværelser og rum, hvor der er en masse fodtrafik.

Fliserne, som man lægger, kan være udformet på mange forskellige måder og af forskellige materialer. Den løsning, som man ser mest, er hårdtbrændte lerfliser, altså klinker, da de er utroligt stærke. Men man kan også få lagt fliser i sten, eks. marmorfliser, fliser i skifersten og mange andre stenarter.

Hvilken man vælger afhænger ofte af indretningsønsker og af rummets funktion, så hvis du er i tvivl, er det en god idé at spørge en professionel murer eller gulvmand til råds.

Hvad koster et flisegulv? Prøv vores gulvberegner!

Er du ved at renovere dit badeværelse eller køkken? Gulvpris.dk giver dig mulighed for at tjekke priserne på levering og montering af et nyt flisegulv.

  1. Vælg din gulvopgave i beregneren.
  2. Indtast de relevante oplysninger og klik på 'Beregn prisen'.
  3. Vi sender din vejledende pris pr. mail med det samme.

Prisberegneren er helt gratis og uforpligtende at anvende, og du må gerne beregne flere priser på flisegulve, trægulve osv., hvis du gerne vil sammenligne priser.

Få et gratis og uforpligtende møde med en gulvmand

Ønsker du et konkret tilbud på dit nye flisegulv, så er det nødvendigt at få en fagmand til at foretage en vurdering og basere et konkret tilbud derudfra. Vi tilbyder at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en fagmand for dig.

Vi vil derfor ringe dig op i forbindelse med din prisberegning og høre, om du skulle være interesseret i at få aftalt et møde med en håndværker.

Ved at lade os arrangere et møde, slipper du for selv at skulle bruge tid og energi på at opstøve en gulvmand - det ordner vi alt sammen for dig. Du skal, som det eneste, bestemme dato og tidspunkt for mødet.

Du vil til mødet få mulighed for at få en snak med en fagmand om opgaven samtidigt med, at du får en fornemmelse for håndværkeren som fagmand. Efter mødet vil fagmanden sammensætte et godt tilbud til dig, som du frit kan takke ja eller nej til.

Du kan læse mere om vores gratis tilbudsservice her - Om Gulvpris.dk

gulvpris.dk