Free cookie consent management tool by TermsFeed Gulvmontering - Pris på 2 min. | Få prisen på et nyt gulv online

Gulvmontering - Priser

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Hvad koster det at få monteret et nyt gulv? Prøv vores prisberegner og få svar nu!

Med prisberegneren kan du beregne priser på montering af flere forskellige gulvtyper, f.eks. gulve i egetræ, fyrretræ, gulvklinker, gulvfliser mm.

Prisen du beregner er på materialer og selve gulvmonteringen - altså en vejledende totalpris på levering og monteringen af et nyt gulv.

Gulvtyperne i beregneren

  • Plankegulve: massive plankegulve er gulve lavet af lange, lige gulvplanker i massivt træ. Plankegulve skal lægges på strøer eller bjælker for at de bliver helt lige og stabile.
  • Lamel- og parketgulve: Denne gulvtype er sammensat af mange mindre stave i træ, der typisk er limet samme til større gulvelementer. Lamellerne kan dog også lægges og limes til gulvet i forskellige mønstre, som man bl.a. ser som sildebensparket. Denne gulvtype kan lægges på et fast underlag eller på strøer.
  • Klinke- og flisegulve: Fliser og klinker kan lægges på et plant, fast gulvunderlag og kan med fordel bruges i rum, hvor der er en del trafik, og rum hvor der er risiko for vandplask, eller rum der tit bliver snavsede. Flisegulve er særligt gode i entreer, køkkener, badeværelser og lignende. Fliser og klinker limes til gulvunderlaget med fliselim, og herefter fuges der mellem fliserne med fugemasse.

Få et tilbud fra en gulvmontør

Vi hjælper dig gerne med dit gulvprojekt - ikke kun via en vejledende prisberegning, men også til at finde en dygtig gulvmontør, som kan give et godt tilbud på opgaven. Vi samarbejder med murere, tømrere og gulvmontører over hele landet, som er interesserede i at mødes med vores brugere, vejlede dem og give tilbud på deres opgaver.

Derfor ringer vi dig også op efter din prisberegning. Har dette ingen interesse, så er du naturligvis velkommen til at sige nej tak.

Dit møde med gulvmontøren er altid helt gratis for dig, og efter mødet kan du frit takke ja eller nej til gulvmontørens tilbud.

Du kan læse mere om vores gratis tilbudsservice her.

gulvpris.dk