Free cookie consent management tool by TermsFeed Trægulv i fyr - parket eller planker | Beregn din pris online nu

Fyrplanker eller -parket - tjek prisen på trægulve

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Pris på trægulv på 2 minutter:

I prisberegneren kan du beregne priser på gulvtyper som lamel og massivt trægulv. Parketgulve lægges typisk som et svømmende lamelgulv.

Du indtaster din opgave og modtager efterfølgende en mail med et vejledende tilbud på levering og montering af det nye gulv. Tilbuddet indeholder en prisindikation og skal give dig en idé om, hvad det koster at få lagt et nyt trægulv.

En beregning er god forberedelse

Du skal være opmærksom på, at prisen i tilbuddet er beregnet efter højeste fællesnævner på landsplan. Du kan derfor opleve, at et konkret tilbud fra et håndværkerfirma ser anderledes ud. Betragt derfor det beregnede tilbud som forberedelse til et håndværkerbesøg.

Prisberegneren giver dig mulighed for at undersøge prisen på trægulve i træsorterne bøg, ask, ahorn, eg, fyr og mahogni og gulve i enten planker eller parket.

Du kan foretage lige så mange beregninger, som du har lyst til. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser på trægulve i forskellige træsorter.

Få klar besked om prisen - Få et håndværkerbesøg

Den eneste måde man kan få klar besked om prisen på trægulve, er ved at få en håndværker til at komme med en vurdering af opgaven og stykke et tilbud bassen ud fra forholdene ved den konkrete opgave.

Derfor tilbyder Gulvpris.dk at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en fagmand fra dit eget lokalområde, så du kan få klar besked om prisen på dit nye trægulv. Vi ringer dig op i forbindelse med din beregning for at høre, om du skulle være interesseret i at få arrangeret et møde med en gulvmand. Hvis du er interesseret, aftaler vi dato og tidspunkt for mødet under telefonsamtalen. Efterfølgende finder vi frem til en dygtig gulvmand, der kan varetage din opgave for dig.

Vi formidler kontakter over hele landet

Vi har stor erfaring med at formidle kontakt mellem private og fagfolk og samarbejder med en stor række af dygtige gulvmænd på tværs af landet.

Vi har blandt andet arrangeret møder i og i omegnen af København (Hovedstadsområdet), Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Helsingør, Hørsholm, Silkeborg, Næstved, Fredericia, Viborg, Køge, Holstebro og Taastrup.

Med Gulvpris.dk er du sikker på at finde en dygtig håndværker. Vi har gjort det nemt, hurtigt og effektivt at finde en håndværker og få lagt sit nye planke- eller parketgulv.

Prøv prisberegneren med det samme

gulvpris.dk