Free cookie consent management tool by TermsFeed Beregn prisen på et parketgulv online på 2 min. | Gulvpris.dk

Skab stilen med et parketgulv i boligen

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her


Overvejer du et parketgulv?


illustration af forskellige parketmønstre Et parketgulv kan have en dramatisk effekt på et rum. Straks bliver stemning og udtryk udfordret på herlig måde. Eg er den mest udbredte træsort til parketgulve. Det er en klassiske træsort, der har været brugt til gulve i generationer på grund af dens hårdhed og udseende. I dag fås, i særdeleshed stavparket, i mange træsorter som lamelgulv.

Parketgulve går under betegnelserne fletparket, sildebensparket, rudeparket, mosaikparket og stavparket. Der findes et utal af mønstre, som man kan lægge parketgulve i. De mere snørklede mønstre ser man typisk i Slots- og Herregårdsparket. Sildebensparket, fletparket og stavparket er de mere ‘normale’ parketmønstre.

I bund og grund er et parketgulv et trægulv, der er opbygget af stave. Stavene kan variere i størrelse og træsort for at skabe det endelige mønster i gulvet. Mønstret på parketgulvet vil selvfølgelig have indflydelse på prisen. Ønsker du at tjekke prisen på et parketgulv, kan du beregne en vejledende pris på et lamel-parketgulv i prisberegneren øverst på siden. Et parketgulv er et smuk gulv, men også et der der kan have tendens til at ‘fylde’ meget i rummet.

gulvpris.dk