Free cookie consent management tool by TermsFeed Slibning af gulve - Priser | Beregn prisen på gulvafslibning her

Slibning af gulve - Priser

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Prøv vores online prisberegner, og få en vejledende pris på slibning af gulve med det samme. Indtast din gulvopgave, og få din pris tilsendt pr. mail - helt gratis og uforpligtende.

Med vores online prisberegner kan du beregne vejledende priser på gulvopgaver, heriblandt slibning af gulve, gulvpolering og slibning af trapper.

Man udfører oftest en slibning af gulve, der er skrammede, skadede eller har mistet deres glans. På den måde får man flotte, nye gulve til en overkommelig pris - og det hele tager kun ganske få timer.

Slibning af gulve bør udføres med det rette maskineri, og efterbehandlingen bliver mest virkningsfuld, når man anvender kvalitetsprodukter, uanset om der er tale om lakering, oliebehandling eller lud- og sæbebehandling.

Sådan udføres slibning af gulve

Før slibningen af dit gulv kan udføres, skal rummet være ryddet for genstande. Det, der hænger på væggene, kan langt de fleste gange blive hængende. Det kan dog være en god idé at afdække spejle, lamper og billeder for at skærme dem fra støvet.

Slibningen af gulvet udføres ved hjælp af en slibemaskine. Man sliber ofte af flere omgange. Man bruger groft sandpapir for at fjerne det øvre skadede eller slidte lag. Herefter sliber man med finere sandpapir for at give gulvet en fin, jævn overflade.

Når gulvet er blevet slebet, vil man typisk efterbehandle gulvet med lak, olie eller sæbe og lud. Dette giver det bedste resultat og sikrer også, at gulvets nye udseende holder i lang tid. Her påførere man oftest flere lag for at sikre et jævnt udseende, samt at træet bliver "mættet".

Få et uforpligtende møde om slibning af dine gulve - nemt og gratis!

Skal du flytte, sælge eller renovere din bolig, så er der en god chance for at slibning af gulve står på programmet. Med vores gratis service til brugerne kan du hurtigt komme godt i gang med dit gulvprojekt.

Vi tilbyder, som en gratis og uforpligtende service til vores brugere, at arrangere et møde med en fagmand med speciale i gulvservice og slibning af gulve.

Når du indtaster dine kontaktoplysninger i prisberegneren, sørger vi for at kontakte dig hurtigst muligt med henblik på at tilbyde dig dit møde.

Du er naturligvis velkommen til at takke nej, hvis et gratis møde ikke er relevant i din situation.

Mødet vil finde sted hjemme hos dig, og under mødet vil du få råd og vejledning om dine muligheder samt en endelig pris/et tilbud på din gulvrenovering. Tilbuddet er uforpligtende - du er fri til at sige 'nej tak' til fagmandens tilbud efterfølgende.

Du kan læse mere om Gulvpris.dk og vores service til brugerne her.

gulvpris.dk