Free cookie consent management tool by TermsFeed Pris for nyt plankegulv | Beregn priser her - Gulvpris.dk

Pris for nyt plankegulv

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Prisberegneren gør det nemt og hurtigt at undersøge prisen på levering og montering af et billigt nyt plankegulv i massivt træ.

Indtast opgaven og modtage et prisoverslag

Prisberegneren er et værktøj til dig, så du kan få overblik over, hvad det koster at få lagt et nyt plankegulv i din bolig. Du kan med prisberegneren undersøge forskellige kombinationer af arealer og træsorter (plankegulve i bøg, ask, ahorn, fyr, eg og mahogni).

Det vejledende prisoverslag vil du modtage pr. mail, så du kan danne dig et overblik over, hvordan prisen på et nyt gulv i massivt træ kan se ud. Den vejl. pris inkluderer levering og montering af et nyt gulv.

Du skal være opmærksom på, at prisen på et nyt plankegulv fra prisberegneren er en ca.-pris. Du kan derfor opleve, at et tilbud fra en håndværker viser sig at være lavere.

Få arrangeret et møde med et gulvfirma

I forbindelse med din prisberegning tilbyder vi derfor at arrangere et gratis og uforpligtende møde med et gulvfirma fra dit eget lokalområde. Det er den bedste måde at få et godt tilbud på et nyt plankegulv i massivt træ.

Skulle du være interesseret i et møde, aftaler vi under telefonsamtalen en dato og tidspunkt for et håndværkerbesøg. Under besøget vil håndværkeren se opgaven an, så han vil være i stand til at komme med et konkret tilbud på udførelsen af et nyt plankegulv i din bolig.

Du kan læse mere om vores gratis tilbudsservice her.

gulvpris.dk