Free cookie consent management tool by TermsFeed Hvad koster et nyt trægulv | Online beregner - Få din gulvpris nu

Hvad koster et nyt trægulv

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Hvad koster et nyt trægulv? Svaret afhænger naturligvis af, hvilken type trægulv du gerne vil have. Et massivt plankegulv eller et parketgulv? Et egetræsgulv eller et gulv i fyrretræ?

Med vores beregner her på siden kan du beregne priser på forskellige former for trægulve. Du får prisen pr. mail med det samme, og du må gerne lave flere beregninger, hvis du gerne vil sammenligne forskellige trægulvsløsninger.

Ved du ikke hvilket trægulv du gerne vil have?

Du har måske ikke helt styr på, hvilken type trægulv der er bedst til dine behov? Vi har lavet en nem guide til trægulve, deres typer og hårdhed:

Guide til valg af trægulv

Hårdheden er især vigtig for mange, da det afgør, hvor ofte trægulvet skal overfladebehandles, og hvor meget gulvet kan holde til.

Derudover er farven og teksturen blandt de vigtige elementer.

Skal du have lagt nyt trægulv?

Hvis du skal have udskiftet det gamle trægulv med et nyt, så vil vi gerne hjælpe dig godt på vej.

I forbindelse med din prisberegning tilbyder vi også at hjælpe dig med at få kontakt til en tømrer, som kan give dig et konkret, konkurrencedygtigt tilbud på et nyt trægulv.

Tømreren, som er en af vores samarbejdspartnere, kommer hjem til dig på det tidspunkt, som du bestemmer. Til jeres møde kan du også benytte muligheden for at få svar på dine spørgsmål. Efter mødet vil tømreren sende et tilbud på dit gulvprojekt - dette kan du frit takke ja eller nej til.

Du kan læse mere om vores gratis tilbudsservice her.

gulvpris.dk