Free cookie consent management tool by TermsFeed Klinker og fliser | Læs om de forskellige flisetyper her

Klinker og fliser

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Et nyt gulv i klinker og fliser etableres typisk i badeværelser, køkkener, entreer og andre rum, hvor der er masser af fodtrafik.

Flisegulve er nemmere at rengøre og vedligeholde end trægulve, og dette er særligt nyttigt i eks. et bryggers, hvor der slæbes skidt og snavs ind udefra, eller i et køkken, hvor madrester fra madlavningen kan lande på gulvet.

Klinker er hårdtbrændte lerfliser

Klinker er en særlig hårdfør og slidstærk form for gulvfliser. De er udformet og brændt i ler, og de kan holde til stor vægt og er næsten umulige at slide ned.

Klinker glaseres i et væld af forskellige farver, hvor hvid er den mest anvendte.

Fliser kan også fås i beton og natursten

Klinker er fliser, men fliser er ikke nødvendigvis klinker – eks. når der er tale om betonfliser og naturstensfliser.

Betonfliser anvendes typisk ikke indendørs, da de oftest har en mere ru overflade og ikke er så pæne at se på. Men betonfliser er meget velegnede til gulvbelægning i eks. garager og carporte, i skure o.l.

Naturstensfliser byder på et væld af forskellige indretningsmæssige muligheder. Her hugges gulvfliserne i sten – eks. marmor, granit, travertin, skifer, sandsten mv. Natursten giver et eksklusivt og smukt udtryk.

Du kan læse mere om naturstensfliser her.

Hvad er forskellen på 'Luksus' og 'Standard'

I prisberegneren kan du vælge imellem fliser/klinker i luksus- og standardkvalitet. Flisernes kvalitet definerer her det overordnede prisniveau, ud over flisernes generelle kvalitet/udseende.

Luksusfliser og -klinker vil være særligt holdbare eller smukke at se på. Almindelige klinker til gulvet vil derfor falde ind under 'standard'-kategorien, hvor eks. naturstensfliser falder ind under 'luksus'-kategorien.

gulvpris.dk