Free cookie consent management tool by TermsFeed Mahognigulv – Pris på 2 min. | Beregn din gulvpris online

Mahognigulv – Pris på 2 min.

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Hvad koster et nyt mahognigulv? Beregn en pris online her – hurtigt, nemt og helt uforpligtende!

Et mahognigulv er et særligt eksklusivt trægulv. Den dybe mørkerøde farve egner sig godt til stilrene eller klassiske boliger, og gulvet har et varmt og blødt udtryk og en silkemat overflade.

Ægte mahognigulve er i den øvre prisklasse, når det kommer til trægulve. Mahogni er nemlig ikke nemt tilgængeligt overalt i verden - den importeres fra lande med regnskove, hvor mahognien gror.

Sådan beregner du en pris på et nyt mahognigulv

  1. Start med at vælge 'Trægulve’ som opgavetype under 'Nyt gulv'.
  2. Vælg, om du vil have et massivt gulv i mahogni eller et lamelgulv.
  3. Vælg nu 'Mahogni' som træsort, og vælg den relevante forberedelse.
  4. Indtast nu opgavens mål.
  5. Klik på 'Beregn Prisen', og indtast dine kontaktoplysninger.
  6. Du modtager nu prisen på et nyt mahognigulv pr. mail.

Mahogni er en fleksibel og stærk træsort

Mahogni er en knastfri træsort. Det er af den type, man kalder "hårdttræ". Mahogni er særligt velegnet til gulvbelægning, da det kan holde til en del, før det bliver slidt.

Mahogni er på grund af dens renhed og gode tekstur nemt at arbejde med. Dertil kommer den fordel, at mahognien indeholder naturlige olier, der hæmmer svampevækst og råd.

Alt dette gør, at man ofte ser mahognigulve holde virkeligt mange år med den rette pleje.

Den primære grund til at vælge et mahognigulv, er dog alligevel oftest det smukke og varme udseende, der udstråler kvalitet og eksklusivitet.

'Mahogni' bruges til at betegne flere forskellige træsorter

De ægte mahognisorter stammer fra enten Sydamerika, Nordamerika eller Afrika. Vil man have et trægulv i ægte mahogni, bør man gå efter et gulv af sorten Khaya eller Swietenia.

Visse andre træsorter har fået hæftet ordet 'mahogni' på sig – heriblandt sipo-mahogni. Dette er ikke en ægte mahogni-sort, men derimod en artsfælle, der ligner mahogni.

Sipo har den samme mørke farve, men mangler nogle af de kvaliteter, som ægte mahogni har. Det er eksempelvis sværere at overfladebehandle træsorten. Til gengæld er den også billigere end ægte mahogni.

Få et tilbud på et nyt mahognigulv

Vil du gerne have et godt tilbud på et nyt mahognigulv – ud over den vejledende pris, du får med beregneren – så kan Gulvpris.dk hjælpe dig.

Vi samarbejder med gulvfirmaer og gulvspecialister over hele landet, som er interesserede i at møde potentielle kunder og give tilbud på deres opgaver.

Når du indtaster din opgave i beregneren sammen med dine kontaktoplysninger, sørger vi derfor for at ringe dig op snarest muligt og tilbyde at hjælpe dig videre med dig projekt – helt gratis og uforpligtende!

Læs mere om vores gratis tilbudsservice her

gulvpris.dk